ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπελλο Αγγλίας: Σάλος με προπονητή που αποκάλεσε «γα@@@να σκ@@ά» τους παίκτες του (βίντεο)

Οι Ντόρκινγκ Γουόντερερς αποκλείστηκαν στον 4ο γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας από την Χόρσχαμ και ο πρόεδρος-προπονητής της ομάδας έδωσε την επικότερη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα

Κύπελλο Αγγλίας: Σάλος με προπονητή που αποκάλεσε «γα@@@να σκ@@ά» τους παίκτες του (βίντεο)

Ο Μαρκ Γουάιτ, πετυχημένος επιχειρηματίας και φανατικός οπαδός της Γουίμπλεντον, όταν δεν κατάφερε να αποκτήσει την αγαπημένη του ομάδα αποφάσισε να στραφεί αλλού και ίδρυσε την Ντορκινγκ Γουόντερερς την οποία από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα την έφτασε στην 5η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου (National League) στην οποία αγωνίζεται φέτος για 2η σερί χρονιά.

Με τον Γουάιτ να έχει τον τίτλο του ιδρυτή, ιδιοκτήτη, προέδρου και προπονητή στην ομάδα οι Γουόντερερς έχουν απασχολήσει τα media αρκετές φορές για τα καμώματα και τις δηλώσεις του εκκεντρικού παράγοντα.

Μόνο που αυτά που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Χόρσαμ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας δεν έχουν προηγούμενο.

Ο Γουάιτ μη αντέχοντας την ήττα της ομάδας του από έναν σύλλογο που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο κάτω επιδόθηκε σε μια απίστευτη επίθεση κατά των παικτών του…

«Η Χόρσαμ το αξίζει να είναι στην κλήρωση της επόμενης φάσης και πραγματικά ελπίζω να έχουν ως αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα ώστε οι γαμ@@@νοι παίκτες μου να πάρουν ένα γα@@@@νο μάθημα, επειδή ήταν τόσο κακοί», είπε ο άνθρωπος με τις χίλιες ιδιότητες και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

«Και σας λέω ένα πράγμα, πάντα είμαι ο πρώτος που βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνω την ευθύνη. Σήμερα δεν υπήρχε θέμα με το ποιος ήταν διαθέσιμος ή όχι, ποιος επέστρεφε ή όχι, ποιος ήταν τραυματίας ή όχι. Το σημερινό δεν είχε να κάνει καθόλου με αυτά. Αυτή η ομάδα απογοήτευσε τους οπαδούς της στο απόλυτο. Σήμερα ήταν μια ομάδα παικτών που ήταν απολύτως σκ**ά».

Ο Γουάιτ στο παρελθόν είχε συγκρίνει τον εαυτό του με τον διαβόητο Βρετανό φυλακισμένο Τσαρλς Μπρόνσον, όταν μιλώντας για τις διάφορες απαγορεύσεις και τιμωρίες που έλαβε από την αγγλική ομοσπονδία (συνήθως για τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές) είχε δηλώσει: «Αισθάνομαι σαν να έχω γίνει ο γαμ@@@@ος Τσαρλς Μπρόνσον. Ο τύπος που έχει κάνει τα πάντα, είναι για 40 χρόνια, κλειδωμένος στη φυλακή και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Εγώ όμως απλά είμαι πολύ παθιασμένος με αυτό που κάνω και θα ήθελα να βοηθήσω να λυθούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν κρίνουμε πάντως από το πως επιλύει τα προβλήματα στην ομάδα του, η τακτική μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.