ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Μέσι: «Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου – Μια μέρα θα επιστρέψω»

Ο Μέσι έφυγε από τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021

Λ.Μέσι: «Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου – Μια μέρα θα επιστρέψω»

Ο Λιονέλ Μέσι, κατέκτησε χθες (30/10) την 8η «Χρυσή Μπάλα» και δήλωσε ότι δεν έχει ξεχάσει την Μπαρτσελόνα, το σύλλογο με τον οποίο έγινε διάσημος, αποκαλύπτοντας επίσης την επιθυμία του να επιστρέψει στον σύλλογο: «Νομίζω, με όλα όσα μου έδωσε ο σύλλογος και λαμβάνοντας υπόψη αυτά που προσέφερα επίσης, δεν είναι καλό να μην έχω αντίο. Γι’ αυτό ελπίζω ότι μια μέρα θα έρθει η ώρα να επιστρέψω».

«Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου, αγαπώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους του. Δεν ξέρω αν στο νέο «Καμπ Νου» ή οπουδήποτε αλλού, αλλά θα έπρεπε να συμβεί. Η επιστροφή στη Βαρκελώνη είναι μια επιλογή, είναι το μέρος όπου θα ζήσω. Η Μπαρτσελόνα πάντα με βοηθούσε, όπως βοήθησα και τον σύλλογο. Θα ήθελα να συνεργαστούμε με κάποιο τρόπο.

Είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο γιατί είναι διαφορετικός σε όλα. Το γεγονός ότι ήμουν εκεί τόσα χρόνια είναι αυτό που μου επέτρεψε να κερδίσω τόσα βραβεία», είπε-μεταξύ άλλων- ο 36χρονος Αργεντινός που αγωνίζεται στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μέσι έφυγε από τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021 , μετακομίζοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου πέρασε δύο σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.