ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λ.Σουάρες: Η νέα προσθήκη της Ίντερ Μαϊάμι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca

Λ.Σουάρες: Η νέα προσθήκη της Ίντερ Μαϊάμι

Φαίνεται πως ο Λιονέλ Μέσι, ο Σέρχιο Μπουσκέτς και ο Ζόρντι Άλμπα θα έχουν σύντομα παρέα από το παρελθόν, μιας και δημοσιεύματα της Marca θέλουν τον Λ.Σουάρες να είναι η επόμενη μετεγγραφή της Ίντερ Μαϊάμι.

Αυτά τα εξέχοντα μέλη μιας από τις καλύτερες ομάδες, της Μπαρτσελόνα -Μέσι, Μπουσκέτς, Άλμπα- στην ιστορία, αυτής που κατέκτησε το τρεμπλ με τον Ενρίκε, θα υποδεχθούν σύμφωνα με την «Marca» τον Λουίς Σουάρες για να ολοκληρώσουν το όνειρο που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δούλευε από τότε που πρωτοήρθε στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Ουρουγουανός σκόρερ ήταν κομβικός σε εκείνη την ομάδα, πριν αποχωρήσει με προορισμό την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στη συνέχεια έστεψε τους «κολτσονέρος» πρωταθλητές με 21 καθοριστικά γκολ. Ο Σουάρες είναι το… κερασάκι στην τούρτα της Ίντερ Μαϊάμι. Εκτός από κορυφαίος παίκτης, είναι και ο καλύτερος φίλος του Μέσι, με τον Αργεντινό να έχει αποτελέσει τον καταλύτη για αυτό το εγχείρημα στον σύλλογο του MLS.

Η ξαφνική εμφάνιση της Σαουδικής Αραβίας και των άπειρων χρημάτων της δεν φαίνεται να εμποδίζει πρότζεκτ της Ίντερ Μαϊάμι να ανακατασκευάσει εκείνη την ομάδα της Μπαρτσελόνα. Το κερασάκι στην τούρτα έλειπε, ο σκόρερ, ο άνθρωπος που τελειώνει την κάθε ευκαιρία.

Αυτός ήταν ο ρόλος του στην Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε, που μάλλον περιέργως ήταν μια ομάδα που ξεκίνησε με σημαντικά προβλήματα. Υπήρχαν προβλήματα μεταξύ των αστέρων και του προπονητή, αλλά τελικά κατέκτησαν το Champions League, και αυτό εξακολουθεί να αποτελεί την πιο πρόσφατη ευρωπαϊκή επιτυχία των Καταλάνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός ότι ο Σουάρες δεν βρίσκεται ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες οφείλεται στις δυσκολίες που του προκάλεσε η Γκρέμιο όσον αφορά τη λύση του συμβολαίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.