ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

La Liga: Νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-2 κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Παραμείνει στην κορυφή και αφήνει στο -4 την αντίπαλό της

La Liga: Νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-2 κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μπαρτσελόνα στο Clasico της La Liga κάνοντας την ανατροπή στο 92′ τον Τ.Μπέλιγχαμ.

Η Μπαρτσελόνα άρχισε πολύ ωραία ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Γκουντογκάν αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ονειρικό φινάλε αφού μετά την ισοφάριση στο 68′ με τον Τ.Μπέλιγχαμ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 92′ με τον Άγγλο και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1.

Πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι, το οποίο παρακολούθησαν και οι Rolling Stones, η βαθμολογία είχε ως εξής: Χιρόνα 28 βαθμούς, Ρεάλ 25, Μπαρτσελόνα 24.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη, στη live βαθμολογία, οι Καταλανοί ήταν στους 27 αφού ο Γκουντογκάν εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των Τσουαμενί και Αλάμπα τελειώνοντας τη φάση με πλασέ για το 1-0.

Οι Καταλανοί πήραν από νωρίς το προβάδισμα και στο 16′ θα μπορούσαν να το διευρύνουν αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το σουτ του Φερμίν εντός περιοχής, με τους Μαδριλένους να μην είναι καλοί και να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δεύτερου όμως, στο 47′, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ροντρίγκο.

Λίγα λεπτά μετά, στο 51′, η Μπαρτσελόνα είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Μαρτίνεθ, με τη Ρεάλ να αντιδρά στη συνέχεια και να ισοφαρίζει στο 68′ με πολύ ωραίο σουτ του Μπέλιγχαμ εκτός περιοχής.

Το ντέρμπι ήταν πλέον στο 1-1 και όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, προς ικανοποίηση και της Χιρόνα που θα έμενε μόνη στην 1η θέση, μέχρι που ήρθε το 92ο λεπτό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε εκείνο το χρονικο σημείο ο Καρβαχάλ πήγε για τη σέντρα, ο Μόντριτς παρενέβη και τελικά η μπάλα κατέληξε στον Μπέλιγχαμ που έκανε το 1-2 από κοντά δίνοντας μεγάλη νίκη στη Βασίλισσα, η οποία πήγε στους 28 βαθμούς (όσους και η Χιρόνα), αφήνοντας τους Καταλανούς στους 24.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.