ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Εκτός ομάδας τερματοφύλακας που έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες!

Ο λόγος για τον Κώστας Θεοδωρόπουλο, ο οποίος είχε υποστεί προσφάτως ρήξη χιαστού

Λάρισα: Εκτός ομάδας τερματοφύλακας που έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες!

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, τερματοφύλακας και μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΛ (Αθλητική Ένωση Λάρισας), αφού έχασε το σπίτι του από τις πλημμύρες μένει και χωρίς ομάδα. 

Ειδικότερα, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης από ρήξη χιαστού, είδε τόσο το πατρικό του, όσο και το σπίτι της αδερφής του να «χάνονται» στις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, έλαβε ειδοποίηση από τη διοίκηση της ομάδας του, η οποία τού ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του!

Την περσινή σεζόν ο ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός στην ΑΕΛ, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση. Υπέστη ρήξη χιαστού και οδηγήθηκε στο χειρουργείο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Και ενώ βρίσκεται, πλέον, σε διαδικασία αποκατάστασης, η ΑΕΛ τον διώχνει από την ομάδα.

Η επίσημη θέση της ομάδας της Λάρισας κάνει λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά του 33χρονου γκολκίπερ, ο οποίος από την πλευρά του δήλωσε στο gazzetta.gr τα εξής: «Δεν ασχολήθηκαν καν μαζί μου και δεν τους ένοιαξε αυτό που πάθαμε, το μόνο που με ρωτούσαν ήταν για την κατεστραμμένη γέφυρα, αν έχω κάποιον γνωστό που να μπορεί να τους περάσει για να πάνε για προπόνηση. Δεν τους εξύβρισα, το μόνο που τους είπα είναι ότι δεν θέλω να ασχοληθούν ξανά μαζί μου, γιατί δεν τους ένοιαξε ούτε το σπίτι, ούτε η οικογένειά μου. Τους είπα ότι πνίγηκαν οικογένειες. Ο μόνος που προσπάθησε να με βοηθήσει ήταν ο αδερφός του προέδρου, ο Γιάννης Νταβέλης, που τον πήρα προσωπικά τηλέφωνο και με καθοδήγησε με κάποια τηλέφωνα που έπρεπε να κάνω. Ο πρόεδρος δεν δέχθηκε να με ακούσει, ενώ του ζήτησα να συζητήσουμε. Άκουσε μόνο όσα του είπαν τρίτοι».

Σημειώνεται πως, με ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) είχε εκφράσει την συμπαράστασή του στον ποδοσφαιριστή για την καταστροφή που υπέστη η οικογένεια του: «Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής. Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.