ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ligue 1: Η Μαρσέιγ «καθάρισε» άνετα τη Μονπελιέ με 2-0 πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Οι Μασσαλοί τελείωσαν ουσιαστικά την αναμέτρηση από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα

Ligue 1: Η Μαρσέιγ «καθάρισε» άνετα τη Μονπελιέ με 2-0 πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Με το μυαλό και στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, η Μαρσέιγ “καθάρισε” άνετα τη Μονπελιέ με 2-0 στη Ligue 1.

Οι Μασσαλοί τελείωσαν ουσιαστικά την αναμέτρηση από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, με τον Ντιένγκ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό και τον Ουντέρ να “σφραγίζει” το “τρίποντο” για την ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 19′.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντίπαλος του “Δικεφάλου του Βορρά” είχε έτσι την ευκαιρία να ρίξει στη συνέχεια ρυθμούς ενόψει και του αγώνα της Τούμπας, ενώ με τη νίκη αυτή βρέθηκε ξανά στο +3 από τη Ρεν, στη δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Μοναδικό αρνητικό για τη Μαρσέιγ, το γεγονός ότι ο Τσαλέτα Τσαρ ανέβασε πυρετό και έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αγώνα, με αποτέλεσμα να είναι πλέον αμφίβολος για το ματς της Θεσσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.