Λιονέλ Μέσι: Αγωνία για τον τραυματισμό του – Αμφίβολο το αν θα είναι στο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου

Ο Αργεντίνος άσος τραυματίστηκε στο ισχίο στον αγώνα με τη Μαρσέιγ

Λιονέλ Μέσι: Αγωνία για τον τραυματισμό του – Αμφίβολο το αν θα είναι στο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου

Ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι ήρθε για να παγώσει τους Γάλλους, οι οποίοι αγωνιούν για το αν θα είναι έτοιμος, μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό και του Κιλιάν Μπαπέ που θα απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπάγερν Μονάχου, στις 14 Φεβρουαρίου, για τη φάση των «16» του Champions League.

Οι Βαυαροί, ως γνωστόν, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μάνουελ Νόιερ που έσπασε το πόδι του κάνοντας σκι. Οι Παριζιάνοι, από την άλλη πλευρά, σίγουρα δεν θα έχουν στη διάθεσή τους για το πρώτο παιχνίδι τον Μπαπέ. Και τώρα φοβούνται ότι μπορεί να μην έχουν ούτε τον Μέσι.

Ο Αργεντίνος άσος τραυματίστηκε στο ισχίο στον αγώνα με τη Μαρσέιγ και τα πρώτα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά για την Παρί, υπό την έννοια πως το ιατρικό τιμ δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει τον αγώνα με τη Μπάγερν, ο οποίος θα γίνει την προσεχή Τρίτη (14/2).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν όντως λείψει κι αυτός, τότε το πρόβλημα θα είναι πολύ μεγάλο για τους Γάλλους, οι οποίοι θα έχουν μόνο τον Νεϊμάρ ετοιμοπόλεμο από την επιθετική τριάδα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.