ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λιονέλ Μέσι: «Θα ήθελα να ζούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα για να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ»

«Εάν μπορούσα, θα έλεγα στον 16χρονο εαυτό μου ότι κάτι συγκλονιστικό τον περιμένει» ανέφερε ο Αργεντινός

Λιονέλ Μέσι: «Θα ήθελα να ζούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα για να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ»

Λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε Μέσο της Αργεντινής.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο εκνευρισμός που έβγαλε μετά την πρόκριση επί της Ολλανδίας και το τι ψιθύρισε πριν το τελευταίο πέναλτι του τελικού στο παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Παράλληλα, ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε και στα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που δέχθηκε στα social media μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο Instagram.

Θα ήθελα να ζει ο Μαραντόνα, να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ. Αυτή η φωτογραφία θα ήταν πολύ καλή. Νομίζω πως ο Ντιέγκο και άλλοι άνθρωποι που με αγαπούν από ψηλά μου έδιναν δύναμη” δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στο “urbana play”.

Ο Μέσι έλαβε τόνους αγάπης μετά τη νίκη επί της Γαλλίας στον τελικό, κάτι που οδήγησε στο μπλοκάρισμα λογαριασμών του στα social media: “Το WhatsApp μου εξερράγη. Ξεκίνησα να απαντάω στην οικογένειά μου, αλλά απαντούσα μέρες σε μηνύματα.

Είχα εκατομμύρια μηνύματα στο Instagram, μπλόκαρε ο λογαριασμός. Δεν έψαχνα έχω την φωτογραφία με τα περισσότερα likes, απλά ο κόσμος ήθελε να με δει με τη φωτογραφία”. Ακόμη αποκάλυψε πως εκείνος διαχειρίζεται το προφίλ του και όχι κάποια εταιρεία.

Ακόμα, ανέφερε τι θα έλεγε στον 16χρονο εαυτό του: “Εάν μπορούσα, θα έλεγα στον 16χρονο εαυτό μου ότι κάτι συγκλονιστικό τον περιμένει. Πως θα έχει ένα όμορφο μονοπάτι, με σκληρές στιγμές τις οποίες πρέπει να ξεπεράσει. Ποτέ να μην παρατάει τα όνειρά οτυ γιατί στο τέλος θα έχει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή”.

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ολλανδία, τους πανηγυρισμούς μπροστά στον πάγκο των οράνιε και το περιστατικό με τον Βέχορστ: “Μου βγήκε φυσικά. Οι συμπαίκτες μού είπαν τι είπε ο Φαν Χάαλ πριν από τον αγώνα. Δεν μου αρέσει να αφήνω αυτή την εικόνα, αλλά βγήκε από την νευρικότητα του αγώνα”. Πάντως ξεκαθάρισε πως ο πιο δύσκολος αγώνας ήταν κόντρα στο Μεξικό στους ομίλους.

Ακόμα, μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Θεό στον οποίο και προσευχήθηκε πριν από το πέναλτι του Μοντιέλ: “Ζητούσα από τον Θεό, ο οποίος ήταν μαζί μου σε όλη μου την καριέρα να το τελειώσει, ώστε να μην υποφέρουμε άλλο. Ο Θεός μου το φιλούσε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή. Τον ευχαριστώ κάθε μέρα, δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.