ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Παναθηναϊκός από τα παλιά, «πάτησε» με 2-0 την Βιγαρεάλ – Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ πήρε «διπλό» με 2-3 στο Ελσίνκι

Μεγάλες νίκες για τις ελληνικές ομάδες στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa και του Conference League

Παναθηναϊκός από τα παλιά, «πάτησε» με 2-0 την Βιγαρεάλ – Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ πήρε «διπλό» με 2-3 στο Ελσίνκι

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το «ταξίδι» των ελληνικών ομάδων στους ευρωπαϊκούς ομίλους με τον Παναθηναϊκό να «πατά» με 2-0 την σπουδαία Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟΚ να παίρνει ένα μεγάλο «διπλό» με 2-3 στη Φινλανδία, κόντρα στην Ελσίνκι. 

Ο Ιωαννίδης στο 39’ με υπέροχο «σκαφτό» και ο Σπόραρ στο 78’ με τρομερή εκτέλεση «σφράγισαν» την πρώτη νίκη των «πράσινων» σε ομίλους του Europa League μετά από 11 χρόνια και 13 σερί αγώνες χωρίς τρίποντο (είχε 3 ισοπαλίες και 10 ήττες).

Από την πλευρά του ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά με τρία γκολ στην επανάληψη διασφάλισε ότι θα φύγει με τους 3 βαθμούς από τη Φινλανδία και το 2-3 στις καθυστερήσεις, που διαμορφώθηκε με πέναλτι των γηπεδούχων δεν μπορούσε να τον επηρεάσει.

Σχολιασμός του Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ και του ΠΑΟΚ-Ελσίνκι

ΓΚΟΛ για την Ελσίνκι. 2-3 με τον Ραντούλοβιτς να στέλνει την μπάλα στο κέντρο της εστίας. 

Πέναλτι για την Ελσίνκι στο 97′, μετά από παρέμβαση του VAR.

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις! 1-3 με τον Μπράντον Τόμας! 

Τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την Βιγιαρεάλ!

90+3′ Σέντρα του Μάγκνουσον που πέρασε απ’ όλους, ο Αϊτόρ στόπαρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, έκανε μία σέντρα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ με τον Μάγκνουσον να μην καταφέρνει να την σπρώξει στα δίχτυα.

Και τα δύο ματς βρίσκονται στις καθυστερήσεις.

90′ Αντεπίθεση του Παναθηναϊκού με τον Βιλένα να κλέβει την μπάλα και να φτάνει μέχρι την περιοχή της Βιγιαρεάλ, αλλά η εκτέλεσή του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρέινα.

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ στο 82′! Ο Ντεσπόντοφ έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και μπήκε στα δίχτυα

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό στο 78′! 2-0 την Βιγιαρεάλ με τον Σπόραρ! Υπέροχη κίνηση του Σπόραρ που πήρε την μπάλα στα όρια της περιοχής, κινήθηκε παράλληλα κι όταν βρήκε λίγο χώρο γύρισε και εκτέλεσε νικώντας τον Ρέινα για το 2-0!

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ στο 54′! 1-1 με κεφαλιά του Κουλιεράκη! Ο Δικέφαλος πίεζε συνεχώς την Ελσίνκι στο δεύτερο ημίχρονο και βρίσκει γρήγορα το γκολ. 

Ελσίνκι-ΠΑΟΚ: 50′ Τεράστια ευκαιρία για την Ελσίνκι με τον Ραντούλοβιτς να φεύγει στη κόντρα και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Κοτάρσκι

Ελσίνκι-ΠΑΟΚ:  49′ Νέα μοναδική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Σβαμπ να κάνει τημν κεφαλιά και τον Οστ να διώχνει με εξαιρετική προσπάθεια

Ελσίνκι-ΠΑΟΚ: 47′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Εκόνγκ με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι

Ελσίνκι-ΠΑΟΚ: 47′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Ντεσπόντοφ από το ύψος του πέναλτι να κάνει το σουτ και τον Οστ να διώχνει

Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ: 50′ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Μλαντένοβιτς να βγάζει υπέροχη μπαλιά στον Ιωαννίδη που έκαεν υποδειγματικό κοντρόλ και πέρασε τον Γκάμπια σαν σταματημένο, μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Μαντί τον πρόλαβε με υπέροχο τάκλιν πριν εκτελέσει.

Ξεκίνησε το β’ ημίχρονο στο ΟΑΚΑ.

Ημίχρονο και στη Φινλανδία, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0 μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο.

Tέλος α’ ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός κερδίζει με 1-0.

37′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για τον Παναθηναϊκό με τον Φώτη Ιωαννίδη! Υπέροχη κάθετη πάσα του Κώτσιρα και υποδειγματικό τελείωμα του Φώτη Ιωαννίδη για το 1-0!

Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ: 36′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Παλάσιος, με τον Ρέινα να αποκρούει το κοντινό σουτ του, αλλά ο Αργεντινός βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

ΓΚΟΛ για την Ελσίνκι. Με κεφαλιά του Μπαντέ στο 35′ οι Φινλανδοί ανοίγουν το σκορ. 

Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ: 33′ Υπέροχη ενέργεια του Μπερνάρντ που απέφυγε τον Καπουέ κι άλλαξε υπέροχα το παιχνίδι στον Μλαντένοβιτς που είχε πολύ χώρο, όμως η σέντρα του κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Ρέινα.

Ελσίνκι-ΠΑΟΚ: 21΄Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον Ραντούλοβιτς από εξαιρετική θέση να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ

Ελσίνκι-ΠΑΟΚ: 13′ Αναγκαστική αλλαγή με τον δεύτερο τερματοφύλακα τον Οστ, να παίρνει τη θέση του Μαένπα

Στα πρώτα λεπτά στο ΟΑΚΑ, η Βιγιαρεάλ έχει την κατοχή, οι παίκτες του ΠΑΟ πιέζουν ψηλά.

Ξεκίνησαν οι αναμετρήσεις.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ελσίνκι: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπότοφ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την Βιγιαρεάλ: Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς – Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ – Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 19:45 ξεκινούν οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.