ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ανακοίνωσε την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην καριέρα του

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ανακοίνωσε την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν

Σε μια ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς προχώρησε την Παρασκευή ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος, όπως είπε, φεύγει από τον πάγκο των ρεντς στο τέλος της σεζόν.

Στο μήνυμά του ο Γερμανός τεχνικός αφήνει, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα τους στους πάγκους.

«Φεύγω από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι σοκ αλλά μπορώ να εξηγήσω το σκεπτικό μου» ξεκίνησε την ανακοίνωσή του ο Κλοπ.

Αφού ξεκαθάρισε ότι «αγαπώ τα πάντα στη Λίβερπουλ, την πόλη και τους φιλάθλους μας» ο Κλοπ αποκάλυψε ότι έλαβε την απόφασή του αυτή γιατί «έχω αδειάσει από ενέργεια».

Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν απέκλεισε το γεγονός να σταματήσει την προπονητική του καριέρα λέγοντας ότι «είμαι επίσης σίγουρος ότι δεν μπορώ να κάνω την ίδια δουλειά ξανά και ξανά και ξανά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια και όσα ζήσαμε μαζί και όλα όσα περάσαμε μαζί, ο σεβασμός που έχω αναπτύξει για εσάς είναι τεράστιος και το ελάχιστο που σας αξίζει είναι η αλήθεια» έκλεισε τη σοκαριστική για τους φιλάθλους της Λίβερπουλ – και όχι μόνο – ο Γιούργκεν Κλοπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.