ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Αλμέιδα για τον αγώνα με τον Άγιαξ : «Θέλαμε το 2-1 αλλά παίζαμε με εξαιρετικό αντίπαλο»

Οι Κιτρινόμαυροι παραμένουν στην 1η θέση του ομίλου

Μ.Αλμέιδα για τον αγώνα με τον Άγιαξ : «Θέλαμε το 2-1 αλλά παίζαμε με εξαιρετικό αντίπαλο»

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βίντα και τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στον Άγιαξ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Ματίας Αλμέιδα να δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Η Ένωση ήθελε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπράιτον αλλά και η ισοπαλία με τους Ολλανδούς, τελικά, δεν ήταν κακό αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι ισόπαλο ήρθε και το Μαρσέιγ – Μπράιτον.

Έτσι, οι Κιτρινόμαυροι παραμένουν στην 1η θέση του ομίλου, με τον Αλμέιδα να λέει τα εξής στην Cosmote TV αμέσως μετά τη λήξη στην OPAP Arena…

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, ένα δύσκολο ματς κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Γνωρίζαμε πως μπροστά είναι επικίνδυνοι αλλά τους ελέγξαμε αρκετά καλά. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ψάξαμε και το δεύτερο γκολ μετά την ισοφάριση, νομίζω πως η αυτοπεποίθηση μας ήταν αρκετά ψηλή. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε, ψάξαμε το 2-1 αλλά παίξαμε κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.