ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μ.Γιουνάιτεντ και Άγιαξ «στα πόδια» του Ο.Βλαχοδήμου

Δύο σύλλογοι με «βαριά» φανέλα θέλουν τον Έλληνα τερματοφύλακα

Μ.Γιουνάιτεντ και Άγιαξ «στα πόδια» του Ο.Βλαχοδήμου

Νέες… σειρήνες για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει έγκυρος δημοσιογράφος, από το εξωτερικό, ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει προσελκύσει το βλέμμα δύο πολύ μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων που τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα και σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Πρόκειται για τον Άγιαξ αλλά και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι τσεκάρουν την περίπτωσή του. Μάλιστα, για τους «κόκκινους διαβόλους» αναφέρει πως είναι ένας από τους τέσσερις τερματοφύλακες που εξετάζει η ομάδα για να αποκτήσει, ωστόσο θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις της Μπενφίκα.

Το όνομα του Βλαχοδήμου έχει παίξει στα ρεπορτάζ πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με τη Ντόρτμουντ να είναι και αυτή ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους.

O 28χρονος κίπερ βγήκε από τις ακαδημίες της Στουτγάρδης, ενώ το 2016 ήρθε στον Παναθηναϊκό και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις ήταν αρκετές για να πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα, η οποία πλήρωσε 2,4 εκατ. ευρώ.

Με τους Πορτογάλους μετράει 174 ματς, με 68 clean sheets, ενώ είναι 27 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.