ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ στέλνει τους παίκτες σε… ψυχολόγο μετά την 7άρα από τη Λίβερπουλ

Ο προπονητής, θέλει οι παίκτες του να μην επηρεαστούν αφού έχουν μπροστά τους κρίσιμα παιχνίδια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ στέλνει τους παίκτες σε… ψυχολόγο μετά την 7άρα από τη Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 7-0 από τη Λίβερπουλ πριν δύο μέρες (5/3) και το κλίμα στην ομάδα, είναι πιο βαρύ από ποτέ, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να συμβουλεύει τους παίκτες του να… κάνουν μια βόλτα από τον ψυχολόγο του κλαμπ προκειμένου να το ξεπεράσουν γρήγορα.

Ήταν το μεγάλο ντέρμπι της Premier League και το φαβορί ήταν η Γιουνάιτεντ, τόσο επειδή είναι καλύτερη ομάδα φέτος όσο και επειδή ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Παρ’ όλα αυτά, έφυγε τελικά από το Άνφιλντ έχοντας χάσει με 7-0, αποτέλεσμα που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο Τεν Χαγκ, όμως, είναι λογικό να θέλει να το ξεχάσουν άμεσα οι παίκτες του και να μην επηρεαστούν αφού έχουν μπροστά τους κρίσιμα παιχνίδια, με πρώτο αυτό της Πέμπτης (9/3) κόντρα στη Μπέτις για τους «16» του Europa League.

Έτσι, δεν περιορίστηκε μόνο στο να βάλει το βίντεο του αγώνα και να δείξει αναλυτικά στους παίκτες του όλα τα λάθη τους.

Το έκανε και αυτό, αλλά έκανε και κάτι άλλο: Τους συνέστησε, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ρεπορτάζ, να κάνουν μια επίσκεψη στον ψυχολόγο της ομάδας, τον -επίσης Ολλανδό- Ράινερ Κουρς, προκειμένου αυτό να φροντίσει ώστε να μη χάσουν την αυτοπεποίθησή τους και να μην καταρρεύσει η ομάδα τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.