ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Άντονι στον Πελέ (φωτό)

Ο νεαρός παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Βασιλιά Πελέ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Άντονι στον Πελέ (φωτό)

Όλη η υφήλιος αποχαιρετά τον βασιλιά Πελέ και στην Premier League αλλά και στη Serie A έχει αποφασιστεί να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πριν από κάθε παιχνίδι.

Αυτό συνέβη και στο Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάινεντ.

Πριν από το παιχνίδι κατά την παρουσίαση των «κόκκινων διαβόλων», ο Άντονι σήκωσε τη φανέλα του και αποκάλυψε ένα μήνυμα στο μπλουζάκι του που έγραφε: «Αναπαύσου εν ειρήνη Πελέ».

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος ξεκίνησε την καριέρα του από την Σάο Πάολο που εδρεύει στην ίδια πόλη με τη Σάντος του Πελέ (Σάο Πάολο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.