ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με εγκεφαλική αιμορραγία σε ΜΕΘ ο πρώην τερματοφύλακας Φαν ντερ Σαρ

Έχει αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ

Με εγκεφαλική αιμορραγία σε ΜΕΘ ο πρώην τερματοφύλακας Φαν ντερ Σαρ

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Άγιαξ Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Κροατίας, επειδή έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ υπέστη την Παρασκευή (7/7) εγκεφαλική αιμορραγία, με τον Άγιαξ να ανακοινώνει πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας νοσηλεύεται στην εντατική. Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

Η ανάρτηση του Άγιαξ

«Την Παρασκευή, ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Μόλις υπάρξουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες θα ακολουθήσει ενημέρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι στον Άγιαξ εύχονται στον Έντβιν ταχεία ανάρρωση. Σε σκεφτόμαστε» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Άγιαξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.