ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με πλατύ χαμόγελο η μια κόρη του Πελέ πάνω από το φέρετρό του (φωτο)

O πρόεδρος Ινφαντίνο βγάζει σέλφι την ώρα του λαϊκού προσκυνήματος

Με πλατύ χαμόγελο η μια κόρη του Πελέ πάνω από το φέρετρό του (φωτο)

Φωτογραφίες ενώ βρίσκονται πάνω από το φέρετρο με τη σορό του πατέρα τους, Πελέ, έβγαζαν οι κόρες του κατά τη διάρκεια του τελευταίου «αντίο» στον θρυλικό Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες της γιγαντιαίας χώρας της Νοτίου Αμερικής έσπευσαν (και συνεχίζουν να το κάνουν) στο γήπεδο της Σάντος, ώστε να αποχαιρετήσουν τον Πελέ. Μεταξύ αυτών είναι προσωπικότητες όπως ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα, αλλά και ο επικεφαλής της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Η σορός του «βασιλιά» έχει τοποθετηθεί για λαϊκό προσκύνημα στο κέντρο του γηπέδου στο οποίο μεγαλούργησε κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του. Από το πρωί οι Βραζιλιάνοι σχημάτισαν μεγάλες ουρές, ώστε να αποχαιρετίσουν με τον δικό τους τρόπο τον ήρωά τους.

O πρόεδρος Ινφαντίνο βγάζει σέλφι την ώρα του λαϊκού προσκυνήματος

Στο κέντρο του γηπέδου, εκεί που τοποθετήθηκε η σορός του Πελέ, βρίσκεται η οικογένειά του, όπως ο γιός του Εντίνιο (πρώην τερματοφύλακας της Σάντος), αλλά και οι δύο κόρες του, Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο (στο κέντρο) και Φλάβια Κριστίνα Κουρτς (δίπλα στην αδελφή της και αριστερά της).

Οι δύο κόρες του Πελέ, ωστόσο, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με κόσμο πάνω από το φέρετρο του πατέρα τους, με την Κέλι μάλιστα να ποζάρει άκρως χαμογελαστή.

Πελέ: O πρόεδρος Ινφαντίνο βγάζει σέλφι την ώρα του λαϊκού προσκυνήματος

Ευκαιρία για φωτογραφίες δεν έχασε ούτε ο Ινφαντίνο, που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του Πελέ και δίπλα στο σημείο όπου βρίσκεται το άψυχο σώμα του Βραζιλιάνου θρύλου.

Ο πρόεδρος της FIFA φαίνεται να βγάζει σέλφι, λίγο αφότου αποχαιρέτησε ο ίδιος τον «βασιλιά», με άτομα που βρίσκονται γύρω από το φέρετρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Φωτογραφία: AP Photo-Andre Penner
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.