ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Με βασικό τον Τσιμίκα η Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ

Για ακόμα μια φορά ο ποδοσφαιριστής στην αρχική εντεκάδα της ομάδας του

Με βασικό τον Τσιμίκα η Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ

Ο Κώστας Τσιμίκας για ακόμα μια φορά βρίσκεται στην αρχική εντεκάδα της Λίβερπουλ για το αριστερό άκρο της άμυνας για το εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ.

Αυτή την φορά ο Γιούργκελ Κλοπ, επέλεξε τον Έλληνα φουλ μπακ στο αριστερό άκρο της άμυνας των «Reds» για τη σημερινή (18:30) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι κόκκινοι θα παραταχτούν μάλιστα με επιθετική διάταξη, 4-2-3-1, για δεύτερο διαδοχικό ματς μετά τον αγώνα με την Ρέιντζερς την περασμένη Τρίτη στο Champions League, με τους Χέντερσον και Τιάγκο να είναι στον άξονα και τους Σαλάχ, Ντίας, Ζότα να παίζουν στην επίθεση ως στηρίγματα του Ντάργουιν Νούνιες.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χέντερσον, Τιάγκο, Ντίας, Σαλάχ, Ζότα, Νούνιες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.