ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μετά από 23 χρόνια η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε στην Premier League

Επικράτησε στον τελικό των πλέι οφ της Championship με 1-0 της Χάντερσφιλντ στο Γουίμπλεντον

Μετά από 23 χρόνια η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε στην Premier League

Στην Premier League μετά από 23 χρόνια απουσίας επέστρεψε η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στον τελικό των πλέι οφ της Championship που διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ και η Νότιγχαμ είχε στο πλευρό της 40.000 οπαδούς της επικράτησε με 1-0 της Χάντερσφιλντ χάρις σε αυτογκόλ του Κόλγουιλ στο 43′!

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Premier League την περίοδο 1988-99 και τώρα επιστρέφει για να παραμείνει! Η ιστορική άνοδος εξασφαλίζει σχεδόν 200.000.000 ευρώ στην Νότιγχαμ Φόρεστ τα οποία μπορεί να φτάσουν και έως 300.000.000 εάν η ομάδα διατηρηθεί στην μεγάλη κατηγορία.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Premier League και η θέση της είναι εκεί… Είναι μια ομάδα που έχει στο παλμαρέ της 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών τα οποία κατέκτησε το 1979 και το 1980. Επιπλέον κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας την περίοδο 1977-78.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα για τους «The Reds» άλλαξαν μετά από την εξαγορά της ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη το 2017. Ο Έλληνας εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έθεσε από την πρώτη ημέρα ως στόχο την άνοδο και μετά από πέντε χρόνια τον πέτυχε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.