ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μιγκέλ Γκερέρο: Ο γκολκίπερ που σταματάει το ποδόσφαιρο για να ασχοληθεί επαγγελματικά με το… OnlyFans

Ο Γκερέρο μετά τη συμμετοχή του σε ριάλιτι είδε τους followers του στα social media να αυξάνονται εντυπωσιακά

Μιγκέλ Γκερέρο: Ο γκολκίπερ που σταματάει το ποδόσφαιρο για να ασχοληθεί επαγγελματικά με το… OnlyFans

Ο 29χρονος τερματοφύλακας της Ισπανίας, Μιγκέλ Γκερέρο ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης και μετά από μια καριέρα σε διάφορες ομάδες της περιοχής αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το OnlyFans!

Ο Γκερέρο, τη φετινή σεζόν αγωνίζονταν σε ομάδα της Δ’ Εθνικής (Vélez de Málaga) με την οποία είχε μάλιστα διετές συμβόλαιο, αλλά τον περασμένο Ιανουάριο δήλωσε συμμετοχή στο τηλεριάλιτι «Το Νησί των Πειρασμών» (το αντίστοιχο με το Love Island που είδαμε στην Ελλάδα στο STAR).

Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του (που κάποτε ήταν το μεγάλο του όπλο ως τερματοφύλακας) δεν πέρασε απαρατήρητο και με το τέλος του ριάλιτι ο Γκερέρο είδε τους followers του στα social media να αυξάνονται εντυπωσιακά.

Ο ίδιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του μέσω Instagram, εξήγησε: «Η συμμετοχή μου στο ριάλιτιέπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Άρχισα να δημιουργώ περιεχόμενο και δημιούργησα το κοινό μου. Αν και είχα διετές συμβόλαιο με καλό μισθό, ανάμεσα στην επιθυμία να μπω σε αυτόν τον κόσμο και στο γεγονός ότι το ποδόσφαιρο δεν με ικανοποιούσε πλέον με τον ίδιο τρόπο, κατέληξα στο να πάρω αυτή την απόφαση»

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να ικανοποιήσει την οποιαδήποτε επιθυμία του ζητήσουν οι συνδρομητές του, ακόμη και να τον δουν ντυμένο στα ροζ χρώματα της Μπάρμπι (με αφορμή την ταινία που σπάει τα ρεκόρ) με τον ίδιο να απαντά:

«Θα ήταν θέμα συζήτησης και θα ορίζαμε μια ειδική τιμή. Το κάθε μήνυμα που λαμβάνω είναι κάτι ξεχωριστό. Με άλλα λόγια, στο τέλος έχεις μια ιδιωτική συνομιλία στην οποία μιλάς προσωπικά σε κάθε θαυμαστή και προσαρμόζεσαι σε αυτό που θέλουν. Επίσης ξέρω ότι είμαι εκεί για να εκπληρώνω τα φετίχ τους. Σου μιλάνε, σου ζητάνε διάφορα και εξαρτάται από το πόσο μακριά θέλεις να φτάσεις. Ο καθένας μπορεί να μου προτείνει ό,τι θέλει γιατί είμαι ανοιχτός να ακούσω τα πάντα. Ειλικρινά έχω πολύ ανοιχτό μυαλό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.