ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μονπελιέ: Παίκτης πιάστηκε στα χέρια με τον προπονητή της ομάδας

Ο ποδοσφαιριστής τον έβγαλε νοκ - άουτ

Μονπελιέ: Παίκτης πιάστηκε στα χέρια με τον προπονητή της ομάδας

Mόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Μονπελιέ έπειτα από οκτώ ματς στο πρωτάθλημα της Ligue 1 με αποτέλεσμα το κλίμα στο εσωτερικό της να μην είναι και το καλύτερο. Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», στην προπόνηση της Τρίτης (24/10) υπήρξε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον αμυντικό Μαμαντού Σακό και στον προπονητή της ομάδας, Μισέλ Ντερ Ζακαριάν.

Μετά από μια παρατήρηση του δεύτερου, ο Σακό έχασε την ψυχραιμία του και του επιτέθηκε.

Ο Ντερ Ζακαριάν είχε συγκεντρώσει τους παίκτες του προκειμένου να τους μιλήσει για την απόδοσή τους στο τελευταίο παιχνίδι τους για το ικό πρωτάθλημα όπου ηττήθηκαν με 2-0 από τη Ναντ.

Η ίδια πηγή σημειώνει πως ο Ντερ Ζακαριάν χρησιμοποίησε πολλούς υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς τους ποδοσφαιριστές του, με τον Μαμαντού Σακό να είναι ένας εκ των πολλών που τα «άκουσαν» από τον 60χρονο.

Ο 33χρονος έμπειρος Γάλλος αμυντικός στη συνέχεια επιτέθηκε στον προπονητή του. Ο Σακό φέρεται να έπιασε τον Ντερ Ζακαριάν και να τον έβγαλε νοκ άουτ αφήνοντάς τον στο έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση έφτασε στο «κόκκινο», ωστόσο κάπου εκεί παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, βάζοντας ένα τέλος στον μεγάλο καυγά που σημειώθηκε στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου της Μονπελιέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.