ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ 2022: «Φρενίτιδα» για μια μπάλα του τελικού – Sold out στα καταστήματα της Ντόχα!

Η μπάλα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, «Αλ Χιλμ», έχει ήδη εξαντληθεί σε όλα τα καταστήματα στη Ντόχα

Μουντιάλ 2022: «Φρενίτιδα» για μια μπάλα του τελικού – Sold out στα καταστήματα της Ντόχα!

H φανέλα της εθνικής Αργεντινής με το όνομα Λιονέλ Μέσι και το Νο.10 έχει εξαντληθεί σε όλα τα καταστήματα της Adidas ανά τον πλανήτη και με… γοργούς ρυθμούς «εξαφανίζεται» και η μπάλα, με την οποία θα αγωνιστούν η Αργεντινή και η Γαλλία στον μεγάλο τελικό της 18ης Δεκεμβρίου.

Στην «καρδιά» του τουρνουά, στην Ντόχα, η «Αλ Χιλμ» έχει εξαντληθεί! Η μπάλα που σχεδίασε η Adidas και διαδέχτηκε την «Αλ Ρίχλα» κοστολογείται στα 175 ευρώ και πολλοί οπαδοί που βρίσκονται στο Κατάρ δεν δίστασαν να την κάνουν δική τους.

s4-mundial2

Η νέα μπάλα με ονομασία «το όνειρο» έκανε το ντεμπούτο της στους ημιτελικούς. Διαθέτει ειδικούς αισθητήρες πολύ πιο ευαίσθητους στο ημιαυτόματο οφσάιντ, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος και να βελτιωθεί η ακρίβεια στις αποφάσεις των διαιτητών.

Μετά τη φανέλα του Μέσι στην Αργεντινή και την «Αλ Χιλμ» το επόμενο «hot» αθλητικό προϊόν στα καταστήματα είναι η φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν με το όνομα του Pulga.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
s4-mundial3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.