ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντιάλ 2022: Η ομάδα της Αργεντινής ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής

Με πολύωρη καθυστέρηση αναχώρησε η «αλμπισελέστε» από τη Ντόχα

Μουντιάλ 2022: Η ομάδα της Αργεντινής ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής

«Τώρα θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα και να ζήσω όλη αυτή την τρέλα», είπε ο Λιονέλ Μέσι λίγα λεπτά μετά το τέλος του επικού τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Γαλλία που βρήκε την Αργεντινή θριαμβεύτρια με 4-2 στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια, 3-3 η παράταση).

Ο «Πούλγκα» και οι συμπαίκτες του αφού πανηγύρισαν με την ψυχή τους στο στάδιο Λουσάιλ και στο ξενοδοχείο που ήταν η έδρα της ομάδας τον τελευταίο μήνα, ξεκίνησαν με… απρόοπτα το ταξίδι της μεγάλης επιστροφής (και της μεγάλης υποδοχής).

Κι αυτό γιατί αντί για τις 04:00 ώρα Ελλάδα, αναχώρησαν από τη Ντόχα λίγο μετά στις 10:45 με την πτήση AR1915 της Aerolineas Argentinas να φτάνει λίγο πριν τις 16:00 στη Ρώμη, τον ενδιάμεσο σταθμό, προκειμένου να ανεφοδιαστεί το αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης που αποκαλύπτου τα ΜΜΕ της Αργεντινής, το αεροσκάφος θα παραμείνει περίπου 1.5 ώρα στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης πριν απογειωθεί με προορισμό το Μπουένος Άιρες όπου αναμένεται να φτάσει τα ξημερώματα της Τρίτης (οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν για τις 02:00, αλλά πλέον με τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει κανείς δεν είναι σίγουρος).

Ακόμη επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα συμβεί με την άφιξη της αποστολής, αν και το πιο πιθανό σενάριο θέλει την ομάδα να κατευθύνεται προς την Plazza De Mayo και το γραφείο του Προέδρου της Αργεντινής Casa Rosada προκειμένου ο Λιονέλ Μέσι, όπως και ο Ντιέγκο Μαραντόντα το 1986 να βγει στο μπαλκόνι με το τρόπαιο στα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως παρά την καθυστέρηση, σε όλη την Αργεντινή επικρατεί πανζουρλισμός εν όψει της άφιξης των παγκόσμιων πρωταθλητών και είναι ενδηκτικό το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πτήση που μεταφέρει τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του ήταν μακράν της δεύτερης η κορυφαία σε… παρακολούθηση στον ιστότοπο FlightRadar24. Κι αυτό γιατί περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι παρακολουθούσαν πού πήγαινε το Airbus A330 της Aerolíneas Argentinas.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.