ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μουντιάλ 2022: Ο Μέσι θα ισοφαρίσει τον Λόταρ Ματέους στις συμμετοχές

O «Λίο» θα έχει την ευκαιρία στον μικρό ή μεγάλο τελικό να φτάσει τις 26 και να είναι ο μοναδικός με τόσες συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Ο Μέσι θα ισοφαρίσει τον Λόταρ Ματέους στις συμμετοχές

O Λόταρ Ματέους έπαιξε το 25ο του παιχνίδι κόντρα στην Κροατία το 1998 και ο Λιονέλ Μέσι θα τον ισοφαρίσει πάλι απέναντι στην Κροατία αλλά το 2022.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Στις 4 Ιουλίου 1998 στη Λυόν της Γαλλίας ο Λόταρ Ματέους εμφανίζεται για τελευταία φορά σε Μουντιάλ. Η Γερμανία χάνει με 3-0 από την Κροατία στο Μουντιάλ της Γαλλίας και αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του εμβληματικού της αρχηγού.

Ο Λόταρ Ματέους έφτασε τις 25 συμμετοχές σε 5 Μουντιάλ (1982,1986,1990,1994,1998) και αποχώρησε. Κατέκτησε το τρόπαιο το 1990 κόντρα στην Αργεντινή ενώ το 1986 η Δυτική Γερμανία έχασε από την ομάδα του Μαραντόνα.

Είκοσι χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Λιονέλ Μέσι έχει 24 συμμετοχές σε Μουντιάλ και στον ημιτελικό της Τρίτης με την Κροατία φτάνει τις 25 και ισοφαρίζει τον Λόταρ Ματέους.

Ο Αργεντινός ξεκίνησε να παίζει σε Μουντιάλ το 2006. Έχει αγωνιστεί στον τελικό του 2014 και εάν η Αργεντινή περάσει την Κροατία θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μέσι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα της Κροατίας με την Αργεντινή θα έχει την ευκαιρία στον μικρό ή μεγάλο τελικό να φτάσει τις 26 και να είναι ο μοναδικός με τόσες συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.