ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντιάλ 2022: Οι δηλώσεις του Ουγκό Γιορίς μετά τον τελικό – «Είναι πολύ σκληρό να χάνεις με τέτοιο τρόπο»

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Γαλλίας θεωρεί πως η ομάδα του δεν είχε την τύχη με το μέρος της

Μουντιάλ 2022: Οι δηλώσεις του Ουγκό Γιορίς μετά τον τελικό – «Είναι πολύ σκληρό να χάνεις με τέτοιο τρόπο»

Ο Ουγκό Γιορίς είχε κάθε λόγο να είναι απογοητευμένος από την ήττα της Γαλλίας στα πέναλτι, όπου δεν μπόρεσε να νικήσει κανέναν από τους τέσσερις «εκτελεστές» της Αργεντινής στη «ρώσικη ρουλέτα».

«Η μόνη λύπη που μπορούμε να έχουμε είναι ότι χάσαμε εντελώς ένα ημίχρονο. Δεν τα παρατήσαμε. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε στα πέναλτι. Είναι πάντα σκληρό όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας μεγάλου ανταγωνισμού.

Θα μπορούσαμε να τα είχαμε παρατήσει μετά το 2-0, αλλά εμείς δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε να πιστεύουμε στην ανατροπή. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Αυτή η ευκαιρία στο 120΄ θα μπορούσε να είχε βάλει εμάς μπροστά στο σκορ με 4-3.

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους Αργεντινούς που έπαιξαν ένα σπουδαίο τουρνουά και έναν μεγάλο τελικό. Δεν είναι η ώρα να βρούμε τι έφταιξε. Είναι μια οδυνηρή βραδιά για όλους τους παίκτες, το προσωπικό, τους φιλάθλους μας. Ακόμα κι αν έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα. Υπάρχει ο πόνος της ήττας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ραφαέλ Βαράν: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Τα δώσαμε όλα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά εμπόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν τα παρατήσαμε. Επιστρέψαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Γάλλος και για την ομάδα μας. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, βρεθήκαμε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Μετά βελτιωθήκαμε, ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε και το πιστέψαμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ήμασταν μακριά από το να καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα πάντα. Είχαμε μια δύσκολη πορεία, αλλά υπάρχουν ψυχικές δυνάμεις στο γκρουπ. Αυτό μας επέτρεψε να φτάσουμε στον τελικό και να ισοφαρίσουμε.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.