ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μουντιάλ 2022: Τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι αποθέωσαν τους παγκόσμιους πρωταθλητές (φωτο-βίντεο)

Η πορεία ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Αργεντινής

Μουντιάλ 2022: Τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι αποθέωσαν τους παγκόσμιους πρωταθλητές (φωτο-βίντεο)

«Βουλιαξε» το Μπουένος Άιρες στην υποδοχή των πρωταθλητών κόσμου, της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής! 

Περισσότεροι από 4.000.000 συμπατριώτες τους κατέκλυσαν τους δρόμους του Μπουένος Άιρες για να δουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του οι οποίοι μετά από ένα μήνα στο Κατάρ επέστρεψαν στην πατρίδα με την κούπα.

Η Εθνική ομάδα της Αργεντινής έραψε το 3ο αστέρι στη φανέλα αφού έχει πλέον 3 κατακτήσεις (1978, 1986, 2022) και ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους για να την αποθεώσει.

Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του φορώντας τη νέα φανέλα της Αργεντινής επιβιβάστηκαν σε ανοιχτό λεωφορείο και ξεκίνησαν το ταξίδι για να φτάσουν ως το κέντρο της πρωτεύουσας.

Απαραίτητο… αξεσουάρ σε αυτή την πορεία ήταν τα μετάλλια τους, τα κινητά τους τηλέφωνα για να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο τις εκδηλώσεις λατρείας των συμπατριωτών τους και λόγω της ημέρας τους επετράπη να πιουν και από ένα ποτήρι μπύρα.

Η πορεία ξεκίνησε στις 12:00 (μεσημέρι) ώρα Αργεντινής και οι δρόμοι έκλεισαν στο …. λεπτό. Το 1/3 των κατοίκων της πόλης έκαναν πάρτι στους δρόμους.

Μια κοπέλα βγήκε γυμνή, άλλοι σκαρφάλωσαν σε πολυκατοικίες αλλά και σε εμβληματικά κτίρια της πόλης, ένας άτυχος νεαρός έπεσε από το φανάρι αλλά δεν… σκοτώθηκε, άλλοι έπαιζαν μπάλα στους δρόμους περιμένοντας τον βασιλιά Μέσι.

Μετά από την βραδινή (ώρα Αργεντινής) αποθέωση οι παίκτες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας με τον πρώτο και καλύτερο τον Λιονέλ Μέσι παρελαύνουν στο Μπουένος Άιρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.