Μουντιάλ 2022: Το λιοντάρι που προβλέπει με ποσοστό 90% τους νικητές των αγώνων (βίντεο)

Το 9χρονο λιοντάρι με το όνομα «Chao Boy» ζει σε ζωολογικό κήπο στην Ταϊλάνδη

Μουντιάλ 2022: Το λιοντάρι που προβλέπει με ποσοστό 90% τους νικητές των αγώνων (βίντεο)

Μετά από τις γάτες, τους σκύλους, τους παπαγάλους, τις χελώνες και τα χταπόδια εμφανίστηκε και λιοντάρι-μέντιουμ που δίνει ασφαλή προγνωστικά για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Το 9χρονο λιοντάρι με το όνομα «Chao Boy» ζει σε ζωολογικό κήπο στην Ταϊλάνδη και οι εκπαιδευτές του αποφάσισαν να μάθουν εάν… ξέρει ποδόσφαιρο. Βάζουν ψηλά σε κάποιο σημείο τις δύο σημαίες των αντιπάλων ομάδων και από κάτω κρεμούν ένα κομμάτι κρέας, κυρίως κοτόπουλο.

Το λιοντάρι τρώει το ένα κομμάτι και επιλέγει τη μία από τις δύο σημαίες. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το λιοντάρι έχει επιτυχία 80 και 90% έως σήμερα για τους αγώνες στο Κατάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φύλακες το έβαλαν να επιλέξει και τους νικητές στα προημιτελικά και εκείνο έδειξε την Γαλλία, την Αργεντινή, τη Βραζιλία και το Μαρόκο. Δηλαδή δίνει το Μαρόκο να βγάζει εκτός την Πορτογαλία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.