ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ 2022: Το πάρτι του Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας που προκάλεσε σάλο

Το παρών έδωσαν αρκετοί συμπαίκτες του

Μουντιάλ 2022: Το πάρτι του Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας που προκάλεσε σάλο

Μπορεί ο Νεϊμάρ να πληγώθηκε από τον πρόωρο αποκλεισμό της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βάζοντας τα κλάματα μετά το ματς με την Κροατία, αλλά και στέλνοντας μήνυμα στεναχώριας μέσα από το Instagram, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να διοργανώσει ένα πάρτι μετά την επιστροφή της αποστολής στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, είχε καλέσει αρκετούς συμπαίκτες του, όπως ο Άντονι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μοντέλα και καλλιτέχνες, όπως ο τραγουδιστής Ζοάο Γκόμες. Το πάρτι έγινε στο σπίτι της αδερφής του στο Σάο Πάολο όπως αποκάλυψε η Φόλια ντε Σάο Πάολο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ήταν λογικό, οι συμπατριώτες του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είδαν με καλό μάτι την κίνηση αυτή, καθώς θεωρούν υποκριτικό τη μία να δηλώνει στεναχωρημένος και να κλαίει και την άλλη να γλεντάει μετά την αποτυχία της «σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.