ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μουντιάλ: Αγωνία στη Βραζιλία με τον Νεϊμάρ που υπέστη διάστρεμμα – Αμφίβολη η συμμετοχή του με Ελβετία

Το πόδι του είναι αρκετά πρησμένο

Μουντιάλ: Αγωνία στη Βραζιλία με τον Νεϊμάρ που υπέστη διάστρεμμα – Αμφίβολη η συμμετοχή του με Ελβετία

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ αποδεικνύεται σοβαρός, με τις εξετάσεις του Βραζιλιάνου αστέρα να δείχνουν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα και η συμμετοχή στον αγώνα με την Ελβετία για το Μουντιάλ 2022, κρίνεται αμφίβολη.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του μέχρι να του γυρίσει το πόδι από μαρκάρισμα και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό με τον αστράγαλό του.

Με το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κερδιθεί με την Βραζιλία να είναι 2-0 μπροστά στο σκορ απέναντι στους Σέρβους, ο Τίτε έβαλε τον Άντονι στο γήπεδο αποσύροντας τον ηγέτη της ομάδας του στο 79ο λεπτό, αφού έδειχνε πως είχε ενοχλήσεις.

Ο Νεϊμάρ έβγαλε το παπούτσι του ενώ αποχωρούσε κι εκεί έγινε ευδιάκριτο το έντονο πρήξιμο που είχε δημιουργηθεί στον αστράγαλό του. Η εικόνα αυτή προκαλεί μεγάλη ανησυχία στις τάξεις της «Σελεσάο», που δεν θέλει με τίποτα να στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερού της ποδοσφαιριστή ούτε σ’ ένα ματς.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μέσος έβαλε τα κλάμματα όταν έκατσε στον πάγκο δείγμα της μεγάλης του επιθυμίας να βοηθήσει την εθνική Βραζιλίας να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και του φόβου πιθανότατα εκείνη τη στιγμή για την κατάστασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.