ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ – Γαλλία: Δεν θα αντικατασταθεί ο τραυματίας Καρίμ Μπενζεμά

Μεγάλη απώλεια για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

Μουντιάλ – Γαλλία: Δεν θα αντικατασταθεί ο τραυματίας Καρίμ Μπενζεμά

Η Γαλλία έχασε τον Καρίμ Μπενζεμά λόγω τραυματισμού στον τετρακέφαλο του αριστερού μηρού, το σοκ είναι μεγάλο, αλλά ο Ντινιέ Ντεσάμπ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κάποια προσθήκη στην αποστολή της εθνικής ομάδας που συμμετέχει στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός έχει στη διάθεσή του αρκετούς επιθετικούς (Κιλιάν Μπαπέ, Αντουάν Γκριεζμάν, Ουσμάν Ντεμπελέ, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Μάρκους Τουράμ, Ραντάλ Κολό Μουανί και Ολιβιέ Ζιρού) και θεωρεί ότι μπορεί να καλύψει το κενό.

Εξάλλου το 2018 πάλι δεν είχε στη διάθεση του τον Καρίμ Μπενζεμά αλλά έφτασε με τη Γαλλία στην κορυφή! Πάντως εάν ήθελε να κάνει προσθήκη θα μπορούσε να το κάνει έως τη Δευτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντεσάμπ υπολογίζει αντίθετα για το παιχνίδι με την Αυστραλία (22/11) τον Ραφαέλ Βαράν που δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο μηρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.