ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ Γυναικών 2023: Η Αγγλία στον τελικό – Νίκησε 3-1 την Αυστραλία

Θα αγωνιστεί κόντρα στην Ισπανία

Μουντιάλ Γυναικών 2023: Η Αγγλία στον τελικό – Νίκησε 3-1 την Αυστραλία

Η Αγγλία έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της,  με τη νίκη με 3-1 επί της Αυστραλίας, διαλύοντας  τα όνειρα της εθνικής ομάδας της συν-διοργανώτριας χώρας, και δημιουργώντας έναν ευρωπαϊκό τελικό εναντίον της Ισπανίας.

Η Έλα Τουν άνοιξε στο 36ο λεπτό τις αποστάσεις στο σκορ παγώνοντας τους  75.784 φιλάθλους που βρέθηκαν στο «stadium Australia» στο Σίδνεϊ, αλλά η αρχηγός της Αυστραλίας Σαμ Κερ ισοφάρισε και αποκατέστησε την τάξη με ένα εκπληκτικό σουτ από 25 μέτρα στο 64ο λεπτό.

Όμως η άμυνα της Αυστραλίας απέτυχε να διώξει μια ψηλή μακριά μπάλα επτά λεπτά αργότερα, πριν η η Λόρεν Χεμπ στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κερ έφτασε ξανά κοντά στην ισοφάριση , αλλά η Αλέσια Ρούσο ήταν εκείνη, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3) , για να στείλει τις πρωταθλήτριες Ευρώπης, ηττημένες στους ημιτελικούς στα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα, στον τελικό της Κυριακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.