ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μουντιάλ 2022: Ασταμάτητη η Ισπανία «συνέτριψε» την Κόστα Ρίκα με 7-0!

Οι Ισπανοί πέτυχαν 3 γκολ σε διάστημα μισής ώρας

Μουντιάλ 2022: Ασταμάτητη η Ισπανία «συνέτριψε» την Κόστα Ρίκα με 7-0!

Πιεστική, απολαυστική και με υποδειγματική κυκλοφορία μπάλας. Η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε έκανε… πάρτι κόντρα στην Κόστα Ρίκα, επικρατώντας με 7-0, σε ματς για τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2022.

Η Ισπανία πέτυχε για πρώτη φορά τρία γκολ στο πρώτο μέρος ενός αγώνα του Μουντιάλ μετά το 1934 (απέναντι στην Βραζιλία) νίκησε την Κόστα Ρίκα με 7-0 και πήρε… κεφάλι στον 5ο όμιλο του τουρνουά που γίνεται στο Κατάρ (τους ίδιους βαθμούς με την Ιαπωνία, που κέρδισε την Γερμανία, αλλά σε ισοβαθμία δύσκολα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα).

Η Ισπανία ήταν ανώτερη στα πρώτα λεπτά του αγώνα της με την Κόστα Ρίκα και μόλις στο 10’έφτασε στο 1-0. Ο Ντάνι Όλμο δέχθηκε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, γύρισε το κορμί του, βρέθηκε φάτσα με τον αντίπαλο πορτιέρε και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Το… πάρτι της Ισπανίας συνεχίστηκε! Στο 21′ ο Τζόρντι Άλμπα έβγαλε την μπαλιά στην αντίπαλη περιοχή, ο Ασένσιο έπιασε ένα «μονοκόμματο» σουτ με το τρομερό αριστερό του, και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Το 3-0 του πρώτου μέρους διαμορφώθηκε οκτώ λεπτά αργότερα, με τον Άλμπα να ανατρέπεται εντός της μεγάλης περιοχής της Κόστα Ρίκα και τον Φεράν Τόρες να “γράφει” το 3-0.

Η Ισπανία δεν τράβηξε το… πόδι από το γκάζι ούτε στην επανάληψη. Στο 54′ και μετά από αδράνεια στην άμυνα των Κοσταρικανών, ο Ασένσιο έκλεψε και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Νάβας για το 4-0.

Το 5-0 ήταν μια… ομορφιά. Στο 74′ και μετά από ωραία σέντρα του Μοράτα, ο Γκάβι με φοβερό βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Νάβας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φινάλε του αγώνα “έκρυβε” άλλα δυο γκολ για την “ρόχα”. Στο 89′ ο Σολέρ και στο 90+3′ ο Μοράτα διαμόρφωσαν το εντυπωσιακό 7-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.