ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ: Η Πορτογαλία «κοντράρεται» με τη Γκάνα – Μειώνουν σε 3-2 οι Γκανέζοι (upd)

Ιστορικό γκολ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Φέλιξ και Λεάο τα άλλα δύο τέρματα

Μουντιάλ: Η Πορτογαλία «κοντράρεται» με τη Γκάνα – Μειώνουν σε 3-2 οι Γκανέζοι (upd)

89′: Μειώνει σε 3-2 η Γκάνα! Ο Μπουκαρί μετά από λάθη της άμυνας της Πορτογαλίας μειώνει σε 3-2!

80′: Και τρίτο γκολ η Πορτογαλία! Ο Μπρούνο είδε τρομερά τον Λεάο με τον πρωταθλητή Ιταλίας με τη Μίλαν να πλασάρει υπέροχα για το 3-1!

78′: 2-1 η Πορτογαλία! Ο Μπρούνο Φερνάντες βρήκε υπέροχα τον Φέλιξ και αυτός με ωραίο τσίμπημα της μπάλας κάνει το 2-1 για τους Πορτογάλους

73′: Ο Κούντους δημιούργησε υπέροχα και μετά από τραγικό λάθος του Ντανίλο, ο Αγιού σκοράρει για το 1-1!

65′: 1-0 η Πορτογαλία! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ με πέναλτι και έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε πέντε Μουντιάλ!

Το τρίτο ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο «Stadium 974» της Ντόχα, με την Πορτογαλία του CR7 (στον δικό του… last dance σε Παγκόσμια Κύπελλα) να αντιμετωπίζει την πολύ δυνατή Γκάνα, η οποία φιλοδοξεί να λάμψει στα γήπεδα του Κατάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φερνάντο Σάντος και ο Άντο Ότο δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν ξανά τα «ξίφη» τους για πρώτη φορά μετά το 2014 και τη νίκη των Πορτογάλων με 2-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.