ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μουντιάλ: Η Τεχεράνη απειλεί με τιμωρία τους παίκτες του Ιράν επειδή δεν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο (βίντεο)

Αυστηρή θα είναι η τιμωρία για τους παίκτες του Ιράν αν συνεχίσουν να «προσβάλλουν» τον εθνικό ύμνο της χώρας

Μουντιάλ: Η Τεχεράνη απειλεί με τιμωρία τους παίκτες του Ιράν επειδή δεν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο (βίντεο)

Οι ποδοσφαιριστές του Ιράν έλαβαν προειδοποίηση από αξιωματούχους της Τεχεράνης ότι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο τιμωρίας για την «προσβλητική» απόφασή τους να μην τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο της χώρας πριν από τον αγώνα με την Αγγλία στο πλαίσιο του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Η ομάδα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αντίποινα εάν αρνηθεί να ψάλει τον εθνικό ύμνο του Ιράν στα εναπομείναντα παιχνίδια του Μουντιάλ, προειδοποίησε Ιρανός πολιτικός, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Ουαλία την Παρασκευή.

Ο Medhi Chamran, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Τεχεράνης, προειδοποίησε ότι η χώρα «δεν θα επιτρέψει ποτέ σε κανέναν να προσβάλει τον ύμνο μας», αναφέρει ο Guardian.

Οι παίκτες του Ιράν αρνήθηκαν να τραγουδήσουν τον ύμνο της χώρας στο γήπεδο Khalifa τη Δευτέρα, πριν από την ήττα τους με 6-2 από την Αγγλία.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.