ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ: Η Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Σερβία στο τελευταίο ματς της ημέρας – 2ο γκολ για τους Βραζιλιάνους (upd)

Φανταστικό γκολ με γυριστό σουτ από τον Ριτσάρλισον για το 2-0 των Βραζιλιάνων

Μουντιάλ: Η Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Σερβία στο τελευταίο ματς της ημέρας – 2ο γκολ για τους Βραζιλιάνους (upd)

73′: 2-0 η Βραζιλία! Μετά από ωραία πάσα του Βινίσους με το εξωτερικό ο Ριτσάρλισον με ένα απίθανο γυριστό αφού πρώτα σήκωσε τη μπάλα σκοράρει για το 2-0!

63′ Γκολ για την Βραζιλία! Ο Βινίσιους μετά από ενέργεια του Νεϊμάρ έκανε το σουτ, ο Σάβιτς έδιωξε πάνω στον Ριτσάρλισον και αυτός σε κενό τέρμα έκανε το 1-0!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ, ολοκληρώνεται στις 21:00 της Τετάρτης (24/11) με το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Σερβία στο « Lusail Iconic Stadium».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.