ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μουντιάλ – Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποθεωτικά σχόλια από Πελέ, Λεμπρόν Τζέιμς και Κιλιάν Εμπαπέ (φωτό)

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα

Μουντιάλ – Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποθεωτικά σχόλια από Πελέ, Λεμπρόν Τζέιμς και Κιλιάν Εμπαπέ (φωτό)

Η Πορτογαλία γνώρισε τον πικρό αποκλεισμό από το Μουντιάλ αφού ηττήθηκε με 1-0 από το Μαρόκο στους προημιτελικούς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε τα όνειρά του για κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου να… κάνουν φτερά.

Ο 38χρονος σταρ με δημοσίευσή του στο Instagram εξέφρασε την απογοήτευσή του για το τέλος αυτού του ταξιδιού. Ορισμένοι μύθοι του αθλητισμού πάντως, έσπευσαν να τον αποθεώσουν στα σχόλια.

«Ευχαριστούμε που μας έκανες να χαμογελάσουμε», έγραψε ο Πελέ, «ΘΡΥΛΟΣ», προσέθεσε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε κι ο Κιλιάν Εμπαπέ, που μπορεί να είναι συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι αλλά είναι γνωστός θαυμαστής του CR7 και σχολίασε με χαρακτηριστικό τρόπο τη φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε ένα στέμμα υπονοώντας πως ο Πορτογάλος είναι βασιλιάς και μια… κατσίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατσίκα (goat στα αγγλικά) υποδηλώνει την έννοια του G.O.A.T, δηλαδή του καλύτερου όλων των εποχών, με το σχόλιο του 23χρονου Γάλλου φυσικά να προκαλεί αίσθηση και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.