ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μουντιάλ: Ο Κ.Ρονάλντο δεν θα αποσυρθεί από την Πορτογαλία πριν από το Euro 2024

Ο Ρονάλντο θεωρεί πως μπορεί να φανεί χρήσιμος στη χωρά του

Μουντιάλ: Ο Κ.Ρονάλντο δεν θα αποσυρθεί από την Πορτογαλία πριν από το Euro 2024

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media την επόμενη ημέρα του αποκλεισμού της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ προσπάθησε να βάλει σε μία σειρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για εκείνον κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Ο Πορτογάλος σταρ άφησε να εννοηθεί πως δεν ήταν ποτέ στην ατζέντα του να αποχωρήσει από την ομάδα επειδή είχε χάσει τη θέση του βασικού, ενώ από την άλλη κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει αν θα συνεχίσει ή θα αποσυρθεί από την εθνική.

Δημοσίευμα της πορτογαλικής Correio da Manha αναφέρει πως ο 37χρονος δεν σκοπεύει να φύγει από την ομάδα, ακόμα κι αν ο Φερνάντο Σάντος παραμείνει στον πάγκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο CR7 θεωρεί πως μπορεί να φανεί χρήσιμος στη χωρά του και θέλει να συνεχίσει σίγουρα μέχρι και το Euro 2024.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.