ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μουντιάλ: Ουρές κάνουν οι Μαροκινοί για ένα εισιτήριο στον ημιτελικό – Κοιμούνται έξω από τα εκδοτήρια

Περίπου 45.000 Μαροκινοί θα βρεθούν στον αποψινό ημιτελικό με την Γαλλία

Μουντιάλ: Ουρές κάνουν οι Μαροκινοί για ένα εισιτήριο στον ημιτελικό – Κοιμούνται έξω από τα εκδοτήρια

Χιλιάδες Μαροκινοί επιθυμούν να δουν από κοντά την εθνική τους ομάδα, η οποία σήμερα θα δώσει τη μάχη για μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στο Κατάρ έχει τις δικές τους ξεχωριστές εκπλήξεις, καθώς το Μαρόκο έχει την ευκαιρία σήμερα να κερδίσει ένα εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης αν νικήσει τη Γαλλία.

Ο προγραμματισμένος ημιτελικός, σήμερα στις 21:00, βρίσκει χιλιάδες Μαροκινούς στις…επάλξεις για να ζήσουν την ιστορική αναμέτρηση από κοντά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, ουρές έχουν κάνει οι Μαροκινοί, στο Κατάρ έξω από το γήπεδο, για να πάρουν το χρυσό ειστήριο του ημιτελικού.

Περίπου 45.000 Μαροκινοί θα δώσουν το παρών στον αποψινό ημιτελικό, όπου η εθνική ομάδα του Μαρόκο, η πρώτη αφρικανική χώρα που φτάνει σε ημιτελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει του κατόχους του θρυλικού τροπαίου, την Γαλλία, η οποία είναι και το φαβορί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ, η οποία χθες επικράτησε έναντι της Κροατίας, με 3-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.