ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κατάρ – Εκουαδόρ 0-2: Ένα βήμα μπροστά στο Μουντιάλ με το γκολ του Βαλένσια να κρίνει το ματς

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο για το Εκουαδόρ

Κατάρ – Εκουαδόρ 0-2: Ένα βήμα μπροστά στο Μουντιάλ με το γκολ του Βαλένσια να κρίνει το ματς

Με τον Ενέρ Βαλένσια να κάνει τα πάντα στο ματς, το Εκουαδόρ επικράτησε εύκολα με 2-0 του Κατάρ στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022 και έκανε “βήμα” πρόκρισης στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Το Εκουαδόρ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και τον “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο, έχοντας και στη συνέχεια τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, με το Κατάρ να “απειλεί” ελάχιστα τους τυπικά, αλλά και ουσιαστικά φιλοξενούμενους.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βαλένσια, που είδε τον διαιτητή να του ακυρώνει γκολ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα μέσω VAR, για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, αλλά πήρε λίγο αργότερα τη… ρεβάνς.

Αρχικά κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε ο ίδιος από τη λευκή βούλα, για να πετύχει το 1-0 για το Εκουαδόρ, αλλά και το πρώτο γκολ στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Λίγο αργότερα “σφράγισε” και τη νίκη της ομάδας του, σκοράροντας με υπέροχη κεφαλιά στο 31′, το γκολ για το 2-0 της ομάδας του, που ήταν και το τελικό σκορ, αφού το Κατάρ δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα και ο Ισημερινός έριξε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο.

Δείτε παρακάτω το 0-1:

https://twitter.com/FootballArenaTV/status/1594365180774940675

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 5ο λεπτό ο Βαλένσια είχε σκοράρει ξανά για το Εκουαδόρ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από εξέταση του VAR.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 31ο λεπτό, με τον Βαλένσια να σκοράρει με κεφαλιά για το 0-2.

Δείτε παρακάτω το 0-2:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/DiarioGols/status/1594369014540554240

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.