ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μπάγερν Μονάχου: Η ομάδα δεν θα τιμωρήσει τον Ν.Μαζράουι για το μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης

Το θέμα θεωρείται λήξαν

Μπάγερν Μονάχου: Η ομάδα δεν θα τιμωρήσει τον Ν.Μαζράουι για το μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης

Το θέμα που προέκυψε στην ομάδα της Μπάγερν Μονάχου και ο σάλος που προκλήθηκε στη Γερμανία, μετά από το μήνυμα στήριξης προς τον λαό της Παλαιστίνης από τον Ν.Μαζράουι, θεωρείται πια λήξαν.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρωταθλητές Γερμανίας, γνωστοποίησαν πως τόσο ο σύλλογος, όσο και ο ίδιος ο Μαροκινός αμυντικός καταδικάζουν κάθε είδους τρομοκρατία και κάθε τρομοκρατική οργάνωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα αμφότερες οι πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Μάλιστα, η Μπάγερν ξεκαθάρισε πως ο διεθνής αριστερός μπακ παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω ενός τραυματισμού, και όχι μιας σιωπηρής τιμωρίας εις βάρος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου:

«Η Μπάγερν επικοινώνησε με τον Νουσαΐρ Μαζράουι μετά τη δημοσίευσή του στο Instagram. Ο παίκτης μας έχει διαβεβαιώσει αξιόπιστα ότι, ως ειρηνόφιλος άνθρωπος, απορρίπτει αποφασιστικά τον τρόμο και τον πόλεμο.

Μετανιώνει αν οι αναρτήσεις του προκάλεσαν εκνευρισμό», λέει ο Γιαν-Κρίστιαν Ντρίζεν, Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου και εξηγεί:

«Η Μπάγερν καταδικάζει την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ», ενώ ο Μαζράουι από την πλευρά του τόνισε ότι «καταδικάζω κάθε είδους τρομοκρατία και κάθε τρομοκρατική οργάνωση».

Η Μπάγερν και ο Νουσαΐρ Μαζράουι αντιτίθενται αποφασιστικά στη μεταφορά της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή και της βίας της στη Γερμανία, η οποία είναι προσηλωμένη στην ειρήνη.

Το μίσος και η βία οποιουδήποτε είδους δεν έχουν θέση στην πολιτική κουλτούρα της Γερμανίας.

Η Μπάγερν στέκεται στο πλευρό της εβραϊκής κοινότητας στη Γερμανία και στο πλευρό του Ισραήλ. Τίποτα δεν δικαιολογεί τη δολοφονία παιδιών και οικογενειών.

Η Μπάγερν είναι πεπεισμένη ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να αναπτύξει τη δύναμή του να ισορροπεί μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών, ειδικά στις πιο δύσκολες στιγμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νουσαΐρ Μαζράουι θα παραμείνει στην ομάδα της Μπάγερν, αλλά αυτή τη στιγμή είναι εκτός λόγω τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς αγώνα με την εθνική ομάδα του Μαρόκου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.