ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mπαρτσελόνα: Ο απίστευτος λόγος που δεν μπορεί ακόμα να τυπώσει φανέλες με το όνομα του Ρ.Λεβαντόφσκι (βίντεο)

Η μπουτίκ ξέμεινε από το γράμμα W

Mπαρτσελόνα: Ο απίστευτος λόγος που δεν μπορεί ακόμα να τυπώσει φανέλες με το όνομα του Ρ.Λεβαντόφσκι (βίντεο)

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν όσοι θέλουν να προμηθευτούν φανέλες του Λεβαντόφσκι από την μπουτίκ της Μπαρτσελόνα αφού… ξέμειναν από το γράμμα W.

Η μεταγραφή του Πολωνού στην Μπαρτσελόνα έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» που βλέπουν ότι το φετινό καλοκαίρι ο Τσάβι προσπαθεί να δυναμώσει ξανά τον σύλλογο και να τον κάνει τρομερά ανταγωνιστικό στο χορτάρι προκειμένου η επαναφορά στη διεκδίκηση τίτλων να γίνει άμεσα.

Στη μπουτίκ της ομάδας ναι μεν υπάρχει διαθέσιμη η νέα φανέλα, αλλά όσοι ήλπιζαν να τυπώσουν και το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην πλάτη, προς το παρόν θα πρέπει να περιμένουν για λίγες μέρες.

Ο λόγος; Όπως εξηγούσε υπάλληλος του καταστήματος, ξέμειναν από το γράμμα W κι έτσι δεν μπορούν να βάλουν το όνομα του νέου ποδοσφαιριστή της ομάδας στο μηχάνημα που κολλάει στην πλάτη το τύπωμα με τον αριθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.