ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπενφίκα: Θέλει να «δέσει» στη Λισαβόνα τον Ο.Βλαχοδήμο – Περιζήτητος ο Έλληνας γκολκίπερ

Το όνομα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έχει συνδεθεί το φετινό καλοκαίρι με τη Λέστερ

Μπενφίκα: Θέλει να «δέσει» στη Λισαβόνα τον Ο.Βλαχοδήμο – Περιζήτητος ο Έλληνας γκολκίπερ

Η Μπενφίκα επιθυμεί να κάνει πρόταση πρόωρης ανανέωσης στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι από τα πιο περιζήτητα ονόματα και τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι «αετοί» θέλουν να κλείσουν επιτυχώς την υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Το όνομα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έχει συνδεθεί το φετινό καλοκαίρι με τη Λέστερ και την υποψηφιότητα του να διαδεχθεί στις ”αλεπούδες” τον Κάσπερ Σμάιχελ.

Η Μπενφίκα, θέλει να κινηθεί άμεσα και να δέσει τον Έλληνα διεθνή στη Λισαβόνα, με πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για πρόταση ανανέωσης των ”αετών” στο Βλαχοδήμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βλαχοδήμος φέρεται να έχει ζητήσει χρόνο από την διοίκηση της Μπενφίκα, γεγονός που συνδέεται και με το ενδιαφέρον της Λέστερ για την περίπτωση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.