ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μποταφόγκο: Αποδείξεις ότι οι διαιτητές δωροδοκούνταν για να στήνουν ματς υποστηρίζει πως έχει ο ιδιοκτήτης της

Αποκάλυψε ότι έχει ηχογραφήσεις διαιτητών που παραπονιόντουσαν ότι δεν είχαν λάβει συμφωνημένες δωροδοκίες

Μποταφόγκο: Αποδείξεις ότι οι διαιτητές δωροδοκούνταν για να στήνουν ματς υποστηρίζει πως έχει ο ιδιοκτήτης της

Την αποκάλυψη ότι έχει ηχογραφήσεις διαιτητών που παραπονιόντουσαν ότι δεν είχαν λάβει συμφωνημένες δωροδοκίες έκανε ο Αμερικανός επιχειρηματίας Τζον Τέξτορ, ιδιοκτήτης της Μποταφόγκο.

Ο Τέξτορ μίλησε στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη της Μποταφόγκο με 2-1 επί της Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

«Η υποστήριξη των φιλάθλων απόψε θα μας φέρει έναν προπονητή. Έχουμε κορυφαίους μάνατζερ από όλο τον κόσμο που με ψάχνουν και πρέπει να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση. Ο κόσμος θέλει να είναι στην Μποταφόγκο. Στα τελευταία παιχνίδια πέρυσι, το μίσος ήταν τόσο έντονο που ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να παρακολουθήσουμε. Δεν μπορεί να είναι έτσι. Δεν πρόκειται να κερδίσουμε πρωταθλήματα έτσι. Και οι φίλαθλοι θα μάθουν, τις επόμενες 30 ημέρες, τι πραγματικά συνέβη στο πρωτάθλημα. Ξέρουν πώς αισθάνομαι γι’ αυτό, αλλά δεν πρόκειται να το βγάλω στον Τύπο. Είναι ανεύθυνο. Οι δικαστές στο αθλητικό δικαστήριο δεν πρέπει να κάνουν αστεία με κανέναν για χειρισμούς και λάθη.

Για να λέει κάποιος ότι δεν υπάρχει διαφθορά στη Βραζιλία, όταν έχω καταγεγραμμένους διαιτητές που διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν λάβει τις δωροδοκίες τους… Ίσως η CBF δεν θα έπρεπε να με μηνύσει. Εγώ δεν κατηγόρησα τον Εντνάλντο (Ροντρίγκες). Ποτέ δεν είπα τίποτα γι’ αυτόν. Δεν είναι διεφθαρμένος. Είναι ένας άνθρωπος που διοικεί έναν οργανισμό που μάλλον πρέπει να διαχειριστεί καλύτερα την εξωτερική διαφθορά. Γιατί είναι μια μάχη ενάντια σε εξωτερικούς παράγοντες. Είναι μια μάχη που υπάρχει και είναι εδώ. Είναι μια μάχη που υπάρχει και είναι εδώ. Υπήρχαν χειρισμοί και λάθη το 2021, το 2022, το 2023 και έχουμε αποδείξεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη σεζόν, ο Τέξτορ επιτέθηκε επανειλημμένα στους Βραζιλιάνους διαιτητές, καθώς η Μποταφόγκο παραπατούσε στην τελική ευθεία και έχασε το πρώτο επρωτάθλημα από το 1995. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου δήλωσε ότι είχαν κλέψει την ομάδα του και απαίτησε την παραίτηση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.