ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νάπολι: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Ντιέγκο Μαραντόνα για την κατάκτηση του τίτλου (φωτό)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν αυτός που έμαθε στη Νάπολι πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα

Νάπολι: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Ντιέγκο Μαραντόνα για την κατάκτηση του τίτλου (φωτό)

Η Νάπολι κατάκτησε τον τρίτο της τίτλο στη Serie A και τον πρώτο της μετά 30 χρόνια και τα… ένδοξα χρόνια του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η οικογένεια του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου έστειλε το δικό της μήνυμα στα social media για την επιτυχία των “παρτενοπέι”.

Ντιέγκο Μαραντόνα και Νάπολι είναι έννοιες συνδεδεμένες στο μυαλό των ποδοσφαιρόφιλων. Οι “παρτενοπέι” αναδείχθηκαν ξανά πρωταθλητές στην Ιταλία, για πρώτη φορά μετά το 1990 και την εποχή του κορυφαίου Αργεντινού και η οικογένεια του αείμνηστου θρύλου του αθλήματος θέλησε να σχολιάσει τον τίτλο της ομάδας.

Η κόρη του Ντιέγκο, Τζιανίνα, έκανε τη δική της ανάρτηση στο Instagram για το τεράστιο αυτό επίτευγμα, συνοδευόμενη από φωτογραφίες της αδερφής της, Ντάλμα, με τον Μαραντόνα από το τελευταίο σκουντέτο της Νάπολι.

«Η αγαπημένη μου φωτογραφία. Η αδερφή μου η Ντάλμα κιι αυτός, ο αιώνιος καπετάνιος των ευτυχισμένων στιγμών μου. Μετά από 33 χρόνια… Πρωταθλήτρια ξανά η Νάπολi! Σε αγκαλιάζω από εδώ μέχρι να τα ξαναπούμε. Είσαι παρών αλλά και ταυτόχρονα απών. Ευχαριστώ για την απίστευτη αγάπη που μας δίνετε Ναπολιτάνοι της καρδιάς μου! Συγχαρητήρια!».

Την ίδια στιγμή, ο επίσημος λογαριασμός του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Instagram έδωσε το στίγμα του, με μια φωτογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.