ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Nations League: Θεαματικό ποδόσφαιρο και νίκη με 3-1 επί της Βορείου Ιρλανδίας για την Εθνική

Με γκολ και θέαμα ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο

Nations League: Θεαματικό ποδόσφαιρο και νίκη με 3-1 επί της Βορείου Ιρλανδίας για την Εθνική

Φινάλε με νίκη και θέαμα για την Εθνική ομάδα στο Nations League, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 3-1 της Βορείου Ιρλανδίας για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Ήδη βεβαίως, η «γαλανόλευκη» είχε καταλάβει την 1η θέση από τα ματς του Ιουνίου, εξασφαλίζοντας -πέρα από την άνοδο στη 2η κατηγορία του θεσμού- παράλληλα και την παρουσία της στα μπαράζ για το Euro, εάν φυσικά δεν βρεθεί σε αυτά μέσω του ομίλου της.

Ο Πέλκας με κεφαλιά μετά από αμυντικό λάθος των Βρετανών άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 18′ με τον Λέιβερι, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 55′ ο Μασούρας έκανε το 2-1 μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό, ο Μάνταλος στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με το πιο ωραίο γκολ της βραδιάς, “κλειδώνοντας” την 5η νίκη της Ελλάδας σε έξι ματς, με τη μοναδική της ήττα να είναι αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κύπρο (1-0).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας (76′ Μπουχαλάκης), Πέλκας (67′ Φούντας), Μασούρας (76′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (67′ Δουβίκας)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βόρεια Ιρλανδία: Φάρελ, Μπράντλεϊ (68′ Ντ. Τσαλρς), Φλάναγκαν, Έβανς, Λιούις (77′ Φέργκιουσον), ΜακΝάιρ, ΜακΚαν, Ντέιβις, Τόμπσον, Μαγκένις (77′ ΜακΜέναμιν), Λέιβερι (68′ Γουάιτ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.