ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεϊμάρ: 35χρονη οικιακή βοηθός τον κατήγγειλε για αδήλωτη εργασία – Διεκδικεί 368.000 ευρώ

Δημοσίευμα αναφέρει ότι η γυναίκα αυτή κατηγορεί επίσης τον Βραζιλιάνο για «κολασμένο ρυθμό δουλειάς»

Νεϊμάρ: 35χρονη οικιακή βοηθός τον κατήγγειλε για αδήλωτη εργασία – Διεκδικεί 368.000 ευρώ

Οικιακή βοηθός από την Βραζιλία διεκδικεί 368.000 ευρώ από τον Νεϊμάρ για αδήλωτη εργασία δύο χρόνων και απειλεί ότι θα πάει την υπόθεση στο ποινικό δικαστήριο.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο διάσημος Βραζιλιάνος κατηγορείται ότι είχε την οικιακή βοηθό στο σπίτι του στο Παρίσι για σχεδόν δύο χρόνια (από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022) χωρίς να την έχει δηλώσει και να την αποζημιώνει κανονικά.

Η 35χρονη γυναίκα, χωρίς χαρτιά, ισχυρίζεται ότι ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν (2017-2023) την απασχόλησε παράνομα και τώρα απειλεί να πάει το θέμα στα δικαστήρια.

«Έγκυος στο τέταρτο παιδί της, αναγκάστηκε να εργαστεί μέχρι 15 μέρες πριν γεννήσει και μετά δεν επέστρεψε στη δουλειά της», αναφέρει η εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, σημειώνει ότι η γυναίκα αυτή κατηγορεί τον Νεϊμάρ για «κολασμένο ρυθμό δουλειάς, μη πληρωμή υπερωριών, απουσία άδειας μετ’ αποδοχών και ιατρική

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.