ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεϊμάρ: «Μισώ όσους κρύβονται πίσω από ένα προφίλ και λένε άσχημα λόγια για κάποιον άλλον»

«Διάφορα sites με κουτσομπολιά, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά με το τι δημοσιεύουν ή λένε»

Νεϊμάρ: «Μισώ όσους κρύβονται πίσω από ένα προφίλ και λένε άσχημα λόγια για κάποιον άλλον»

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ ξέσπασε με αφορμή την αυτοκτονία μιας 22χρονης από την πατρίδα του.

Η νεαρή κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της καθώς δεν άντεξε την πίεση των ΜΜΕ και των δημοσιευμάτων για φημολογούμενη σχέση της με τον κωμικό, Γουίντερσον Νούνες.

Συγκεκριμένα υπήρξαν διαρροές συνομιλιών, ακολούθησαν ψυχολογικά προβλήματα της νεαρής που έπεσε σε κατάθλιψη και δυστυχώς αυτοκτόνησε, όπως αποκάλυψε η οικογένειά της.

Ο Νεϊμάρ με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στο φαινόμενο φανερά εκνευρισμένος:

«Διάφορα sites με κουτσομπολιά, τηλεοπτικά κανάλια κι όλα τα είδη Μέσων, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά με το τι δημοσιεύουν ή λένε.

Στους haters, εσείς που διαδίδετε το μίσος, σ’ αυτούς που ξέρουν τα πάντα, στους υποστηρικτές της αλήθειας, τους αγίους που δεν κάνουν ποτέ λάθη: Συγχαρητήρια, είστε υπεύθυνοι για ακόμα ένα θύμα.

Πραγματικά μισώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα προφίλ στο διαδίκτυο για να πουν άσχημα λόγια για κάποιον άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το να θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα μεταφέρει τα νέα μπορεί να δώσει τέλος στη ζωή κάποιου ανθρώπου. Δεν είναι όλοι ψυχικά δυνατοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.