ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νεϊμάρ σε Λιονέλ Μέσι: «Αδερφέ δεν πήγε όπως νομίζαμε»

«Ήταν χαρά μου να μοιραστώ μαζί σου άλλα δύο χρόνια»

Νεϊμάρ σε Λιονέλ Μέσι: «Αδερφέ δεν πήγε όπως νομίζαμε»

Ο Λιονέλ Μέσι θεωρείται ήδη παρελθόν για την Παρί Σεν Ζερμέν και ο Νεϊμάρ τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στα social media, στο οποίο παραδέχεται ουσιαστικά την αποτυχία της συνύπαρξής τους στην ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε τον τίτλο στη Γαλλία, αλλά Μέσι και Νεϊμάρ δεν κατάφεραν να την οδηγήσουν σε υπέρβαση στο Champions League, που ήταν και ο μεγάλος στόχος όλων στο Παρίσι.

Οι δύο σούπερ σταρ δεν μπόρεσαν επίσης να δημιουργήσουν ξανά το φοβερό δίδυμο που είχαν σχηματίσει στην Μπαρτσελόνα, “σαρώνοντας” τα πάντα στο διάβα τους. Κάπως έτσι, ο Νεϊμάρ βρέθηκε να γράφει στο instagram τα εξής: «Αδερφέ… δεν πήγε όπως νομίζαμε, αλλά δοκιμάσαμε τα πάντα. Ήταν χαρά μου να μοιραστώ μαζί σου άλλα δύο χρόνια. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα και να είσαι ευτυχισμένος. Σ’ αγαπώ».

Μένει πλέον να φανεί, αν αυτό θα είναι το “αντίο” και του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού τα ρεπορτάζ τον θέλουν να αποχωρεί επίσης από το Παρίσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.