ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέος πρόεδρος της Γιουβέντους αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Τζιανλούκα Φερέρο

Ο 60χρονος οικονομολόγος αναλαμβάνει την προεδρία των «μπιανκονέρι» μετά την παραίτηση Ανιέλι και του υπόλοιπου ΔΣ

Νέος πρόεδρος της Γιουβέντους αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Τζιανλούκα Φερέρο

Τεκτονικές αλλαγές στη διοίκηση της Γιουβέντους, μετά τη χθεσινή παραίτηση ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του ιταλικού συλλόγου.

Από τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι μέχρι τον αναπληρωτή του Πάβελ Νέντβεντ, τον διευθύνοντα σύμβουλο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όλοι παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους και νέος πρόεδρος στη φημισμένη ιταλική ομάδα είναι από σήμερα ο Τζιανλούκα Φερέρο.

Ο 60χρονος οικονομολόγος αναλαμβάνει την προεδρία των «μπιανκονέρι» και έχει στόχο να επιλύσει τα οικονομικά θέματα της ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, τελειώνει μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους του συλλόγου, που από την ανάληψη των καθηκόντων του Αντρέα Ανιέλι στην προεδρία (19 Μαΐου 2010) και ύστερα έφτασε, μεταξύ άλλων, στο ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων πρωταθλημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.