ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νόριτς: Το συγκινητικό βίντεο της ομάδας με αφορμή την παγκόσμια μέρα ψυχικής υγείας

«Τσεκάρετε τους γύρω σας» αναφέρεται στο βίντεο

Νόριτς: Το συγκινητικό βίντεο της ομάδας με αφορμή την παγκόσμια μέρα ψυχικής υγείας

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα ψυχικής υγείας, η ποδοσφαιρική ομάδα ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα συγκινητικό βίντεο.

«Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα εκτός ποδοσφαίρου…». Η ατάκα ενός οπαδού της Νόριτς προς έναν συνοπαδό του δημιουργεί την αίσθηση ότι ο τελευταίος αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα.

Μόνο που στο φινάλε του βίντεο αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο.

Δυστυχώς στις μέρες μας τα ζητήματα ψυχικής υγείας (κατάθλιψη, άγχος, κρίσεις πανικού, κ.α.) είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας (ειδικά μετά την περίοδο της πανδημίας) με την Νόριτς να στέλνει μ’ έναν απίστευτο τρόπο το δικό της μήνυμα προς όλη την κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μερικές φορές είναι φανερό όταν κάποιος παλεύει για να ανταπεξέλθει, κάποιες άλλες φορές τα σημάδια είναι δυσκολότερο να τα εντοπίσεις. Τσεκάρετε τους γύρω σας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.