ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νότιγχαμ – Λίβερπουλ 0-1: Ο Κ.Τσιμίκας στέλνει τους «κόκκινους» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Λίβερπουλ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά

Νότιγχαμ – Λίβερπουλ 0-1: Ο Κ.Τσιμίκας στέλνει τους «κόκκινους» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας

Ο Ντιόγκο Ζότα πέτυχε το γκολ της νίκης της Λίβερπουλ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ» από την καταπληκτική ασίστ του Κώστα Τσιμίκα.

Με το 1-0 οι «κόκκινοι» προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θ΄ αντιμετωπίσουν σε πρόωρο τελικό την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νωρίτερα διέλυσε με 4-1 την Σαουθάμπτον στο “Σεντ Μέρις”.

Η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη αποδείχθηκε πολύ «σκληρό καρύδι» ωστόσο λύγισε στο 78′.

Στο 86΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Ράιαν Γέιτς, ωστόσο, μετά την εξέταση της φάσης από το VAR δεν διαπιστώθηκε παράβαση.

Τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας:

Μίντλεσμπρο-Τσέλσι 0-2

Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 4-0

Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Νότιγχαμ Φόρεστ-Λίβερπουλ 0-1

Η κλήρωση των ημιτελικών:

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Οι αγώνες της τετράδας θα διεξαχθούν στις 16 και 17 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.